Cum ar fi oare ca intr-o dimineata, la aerobic, sa descoperi ca actuala iubita a fostului tau prieten transpira la trei metri distanta de tine? Cum ar fi daca n-ai avea nici cea mai mica indoiala ca este ea, desi nu ai cunoscut-o, pentru ca arata exact ca in poza de pe Facebook? Ai ignora-o? Ai trage cu coada ochiului sa vezi daca are posteriorul mai bine definit decat al tau, ce echipament poarta, cate abdomene face?
Ti-ai petrece o buna parte din ora imaginandu-ti cum ai aborda-o? Ti-ai imagina ca mergi la ea si o intrebi: “Buna, tu esti cumva Gina? Aha, si pe prietenul tau il cheama Gigi? Gigi Ionescu?” Daca ar raspunde afirmativ la toate intrebarile te-ai prezenta sau, ca intr-o comedie romantica proasta, ai minti ca ai fost colega cu Gigi in liceu si pe ea o stii de pe pagina lui de Facebook?
Ai incerca din rasputeri sa nu te mai uiti la ea si la cele doua prietene ale ei (care acum si ele s-ar uita ciudat la tine)? Si ce-ai face daca treaba asta nu ti-ar reusi pentru ca tipa s-ar fi plasat strategic chiar langa antrenoare, la care trebuie sa te uiti daca vrei sa faci exercitiile corect si sa nu te trezesti ca dezvolti o cocoasa? Ai incepe sa te gandesti ca va trebui sa renunti sa mergi la sala pentru a o evita pe Gina si ca vei ajunge probabil la 500 de kg? Te-ai vizualiza deja devenind clienta fidela a lantului de magazine “Haine pentru grasi si grasuti”, abandonata de cunoscuti, posesoare de pisici, cusatoreasa de goblenuri cu modele din LA Ink?
Te-ar enerva forma fizica a Ginei daca ai descoperi ca e mult mai decenta decat a ta? Ti-ai propune sa plusezi orice abdomen al ei cu inca 2 si orice genuflexiune cu inca 3, trezindu-te intr-un final lac de sudoare si cu dureri in locuri in care nici nu stiai ca poate ajunge durerea?
Si ce-ai face daca, la finalul orei, ai vedea ca se pregateste sa plece? Te-ar opri pe loc barfele iminente care stii ca ar urma intre Gina si prietenele ei la vestiar sau te-ai indrepta catre ea oricum, manata de curiozitatea care a omorat proverbiala pisica?
Si cum te-am simti daca, atunci cand ai flanca-o in fata dulapului cu gantere si ai intreba-o repede-repede, pana nu te razgandesti: “Buna, tu esti cumva Gina?,” fata te-ar privi dezorientata si ti-ar raspunde: “Nu, cred ca ma confunzi.”?
Ziceam doar sa facem un exercitiu de imaginatie azi. :)))