Urmaresc acum, in direct, pe orange.ro, conferinta de presa pentru filmul “The Bling Ring”, al Sofiei Coppola, despre un grup de adolescenti din L.A. care au spart si au jefuit casele celebritatilor.

Povestea porneste de la un caz real, iar grupul, care tintea vedetele “glam”, a furat bunuri in valoare de mai bine de 3 milioane de dolari. Printre victime s-au numarat Paris Hilton, Orlando Bloom sau Rachel Wilson.

LIVE BLOGGING:

4:41: Claire Julien (una dintre actrite) a povestit ca a cunoscut una dintre fetele din grupul original “The Bling Ring” inainte sa dea auditii pentru rol, dar ca la momentul respectiv nu stia despre cine este vorba.

4:40: Coppola a explicat ca a schimbat numele personajelor pentru ca “nu am vrut sa fac copiii aia si mai faimosi decat sunt deja”.

4:35: Cineva o intreaba pe Sofia Coppola daca Paris Hilton (una dintre victimele jafului real) a vazut filmul si ce parere a avut. Coppola a glumit si a spus ca Paris va aparea in seara aceasta la premiera, asa ca o va intreba atunci.

4:34: Emma Watson, care pare cea mai relaxata dintre actritele tinere de la conferinta de presa (probabil si datorita experientei pe care o are la evenimente de gen), crede ca femeile sunt acum pe val la Hollywood. “E un moment grozav sa fii o femeie in aceasta industrie. Femeile incep sa devina centrul marilor francize si blockbustere. Bineinteles, exista inca inegalitate, dar cred ca lucrurile incep sa arate tot mai bine.”

4:30: O jurnalista o intreaba pe regizoare daca nu crede ca filmul se refera exclusiv la Los Angeles, intr-o lume obsedata de celebritate. “Pentru mine povestea trebuia sa aiba loc acolo, pentru ca si cazul real a avut loc acolo. E locul care a dat nastere cultului celebritatii americane, dar si internationale”.

4:20: Emma Watson povesteste ca experienta de a lucra cu Sofia Coppola a fost fantastica, deoarece regizoarea e foarte calma si spontana. “Sunt obisnuita sa trebuiasca sa respect replicile cu sfintenie, a fost grozav sa pot improviza”.