Stiu ca e inca devreme si mai stiu ca afara ploua, nu ninge, dar eu am intrat deja in spiritul Sarbatorilor si am de gand sa va tarasc si pe voi dupa mine. :)))
Asa ca va invit maine seara la avanpremiera Tabu a unui film de animatie emotionant despre magie si prietenie: IluzionistulUn film pe care un critic de la The Guardian l-a numit “One of the most purely satisfying pictures I’ve seen all year.”
Filmul “reda povestea unui batran scamator fortat sa hoinareasca prin lume in cautarea unui public care sa-i aprecieze numerele de magie. Intr-un sat izolat din vestul Scotiei, acesta o intalneste pe Alice, o fetita convinsa de puterile lui supranaturale, si incearca cu disperare sa o tina departe de adevarul despre magie, tocmai pentru a nu o dezamagi”.
Am 5 invitatii duble pentru voi si tot ce trebuie sa faceti pentru a primi una e sa-mi lasati un comentariu pana maine la ora 12, in care sa-mi descrieti un moment de magie pe care l-ati trait. Pentru ca magia nu poate fi cunatificata, mergem pe sistemul primul venit, primul servit. 🙂
Si iata si trailerul acestei povesti minunate:

 PS: Nu-i asa ca ati inceput sa simtiti si voi spiritul Sarbatorilor? 🙂