De cateva zile il stresez pe nenea de la chioscul de ziare cu aceeasi intrebare : «A aparut Tabu de mai?». La un moment dat il exasperasem atat de tare incat cred ca era pe punctul de a-mi cere numarul de telefon sa ma anunte direct cand il primeste. 😀

Azi, insa, m-a asteptat cu un zambet (ma rog, si cu o tigara in coltul gurii, dar detaliul asta e mai putin semnificativ): aparuse revista! [Multumesc pe aceasta cale lui nenea de la chioscul de ziare ca ma suporta si promit sa nu il mai stresez pana in iunie :D].

Sunt atat de entuziasmata pentru ca am contribuit si eu la acest numar aniversar (8 ani de Tabu!) cu doua articole. Primul face parte din dosarul Tabu, dosar ce contine povestea a patru femei care au trecut prin diverse transformari fizice sau psihice, devenind femeile puternice pe care le puteti admira si voi in Tabu.

Articolul meu o prezinta pe Ina Todoran, pe care am descoperit-o datorita blogului ei. Ina este un om frumos din toate punctele de vedere, cu care mi-a facut mare placere sa vorbesc (din pacate doar telefonic, pentru ca ea locuieste la Targu Mures), si pe care abia astept s-o intalnesc cu urmatoarea ocazie cand merg in Ardeal, la bunici.

Cat despre al doilea articol, absolut intamplator, are legatura tot cu gastronomia. Am scris despre slow food, ca alternativa la fast food, despre ce inseamna acest curent, cum a aparut, ce beneficii are, si unde puteti manca slow in Bucuresti. Bineinteles ca am scris despre Violeta si a ei Vintage Kitchen, dar si despre Targul Taranului de la ARK Bursa Marfurilor, pe care l-am descoperit de curand, si unde vreau sa ajung atat pentru bunatati, dar mai ales pentru a povesti cu oamenii de acolo.

Sper sa va bucurati de acest numar special de Tabu si astept cu mult entuziasm impresiile voastre. 🙂