Scriu. Scriu repede si bine, vorba unei fellow-bloggerite. 🙂
Am scris la viata mea de la interviuri cu parlamentari, analize economice sau recenzii de carte si pana la articole glossy despre beauty, sloganuri de campanii electorale, spoturi de radio si print si scenarii pentru sitcom-uri TV.
Totusi, atunci cand acum vreo doua luni prietena mea Andreea m-a rugat sa-i scriu textul pentru invitatia de nunta, recunosc ca m-am panicat putin. In ciuda brief-ului simplu (un text funny, neconventional, care sa se potriveasca personalitatii celor doi protagonisti), stiam ca atunci cand vine vorba despre “cea mai importanta zi din viata unei fete”, nu e de glumit. Asa ca mi-am petrecut saptamani bune mototolind si aruncand la cos numeroase coli de hartie.
Intr-un final, a reiesit textul pe care il puteti vedea mai jos, la pagina 3. Nu e ceva nemaivazut, dar Andreea a fost foarte incantata si eu am rasuflat usurata. Si, in ciuda succesului de care textul usor excentric s-a bucurat in randul prietenilor nostri, nu intentionez sa mai scriu texte pentru invitatii de nunta prea curand. Aviz amatoarelor. 🙂
Pagina 1:
Pagina 2:
Pagina 3:
PS: U like? Cum ati reactiona daca ati primi o astfel de invitatie? 🙂