Lily Allen doarme acum pe unul dintre papucii mei de casa, dar, daca ar fi fost treaza, m-ar fi rugat frumos sa va cer scuze si in numele ei pentru faptul ca in ultima vreme am stat amandoua low profile.

Vina, bineinteles, ii apartine numai ei :D. Dar, pentru ca nu e frumos sa ataci o fiinta care doarme si nu se poate apara, (nu mai pomenim de faptul ca nu poate nici macar latra in apararea ei) o sa mi-o asum eu.

Botzul asta de 500 de grame a racit cobza pentru ca am dus-o intr-o camera proaspat aerisita fara sa ma asigur ca temperatura s-a stabilizat. Asa ca acum ii curge nasul, stranuta, tuseste, si sforaie ca o fanfara. Motiv pentru care sta tot timpul la caldurica si primeste zilnic vizita doamnei doctor care ii fac vaccin.

Crunta boala n-a linistit-o, insa. Continua sa roada cu o abnegatie demna de invidiat tot ce este (sau aduce a) deget de mana sau de picior, glezna, incheitura sau suculentul calcai.

Acum doua saptamani, in asteptare lui Lily Allen, citeam o carte numita “Surviving Puppyhood”. Mi se pareau atat de amuzante toate regulile si toate lectiile alea! In fond, un caine inseamna masa, plimbare, joaca si somn, nu? Ei bine, n-as fi banuit niciodata ca un caine inseamna sa te intrebi in timpul laboratorului de Jurnalism online: Oare am dat cu spary mufele inainte sa ies? sau sa te gandesti, in timp ce esti la cinema si vizionezi “Sweeney Todd”: Oare nu se simte singura aia mica?

Puppyhood-ul seamana foarte tare cu parenthood-ul: mancarea se serveste la ore fixe, puiul trebuie sters la fundulet, supravegheat, ingrijit, protejat, invatat sa evite prizele, sa faca poop la olita, dar, mai presus de orice, tratat cu muuuulta rabdare si iubire. We’re still working on the pacience part… 😀

In final, o poza recenta cu Lily si o mana uriasa :))